Miért tűntem el?

Közel egy hónapja nem volt blogposzt és két hónapja nem volt online óra a csoportomban – ebben a bejegyzésben szeretném összefoglalni ennek okait, és körvonalazni azt a rendszert is, amelyen az elmúlt két hónapban dolgoztam.

Tovább olvasom »

E-könyv letöltési segédlet

Ebben a bejegyzésben rendkívül fontos információkat szeretnék Veled megosztani annak érdekében, hogy a megvásárolt e-könyvet sikeresen le tudd tölteni. A segédletben az első megjelent könyvem, A tudatos étkezés balladája szerepel példaként, de bátran használd ezt az útmutatót a további e-könyvek megvásárlásánál.

Tovább olvasom »

Mit tanított nekem egy hét Covid?

A Covid egy hatalmas tükör volt számomra, amelyben újra meg kellett találnom magam. A betegség alatt rengeteget voltam egyedül a gondolataimmal, és egészen átformáló élményekben volt részem. Elveszítettem olyan hétköznapi dolgokat, mint például a hangom, ami végül a belső csendembe vezetett.

Tovább olvasom »

Belső béke a megvilágosodás helyett

A modern jóga gyakran fókuszál a testi egészségre és a fizikai gyakorlatokra, azonban az igazi érték a belső béke fenntartásában rejlik. A cikk arra buzdít, hogy teremtsünk egy olyan életet, amelyben nem vágyunk pihenésre, mert a belső béke állandó része az életünknek.

Tovább olvasom »

Menni vagy nem menni

Saját gondolatok és tapasztalatok a pályaválasztásról, pályaelhagyásról, a kényszerpályán megjelenő frusztrációkról, avagy hogyan hozzunk döntést életre szóló helyzetekben?

Tovább olvasom »